Iver är ett nytt namn på marknaden som levererar IT-driftlösningar i absolut teknisk framkant.
Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo, Ismotec, IT Gården och Britt. Bolagen har gjort fantastiska resor under det gemensamma varumärket, Iver. Nu satsar de på tillväxtagendan framåt som den personliga utmanaren på den nordiska IT-marknaden.

Till Ivers huvudkontor i Stockholm söker vi nu en ambitiös och affärsnära Business Controller. Rollen blir en del av ett controllerteam där man kommer att arbeta med den ekonomiska styrningen och uppföljningen för i huvudsak i Region Öst. Rätt kandidat får möjlighet att agera finansiell affärspartner och arbeta tätt med verksamhetschefer och bidra till Ivers fortsatta utvecklingsresa.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med cirka 4 till 6 års relevant arbetslivserfarenhet i en liknande linjeroll. Du har erfarenhet av analys, rapportering och bokslutsarbete samt är van att hantera och analysera stora datamängder från komplexa strukturer.
Rätt kandidat tar ett stort eget ansvar för sitt arbete och för sin leverans. Du kommer att ha ett brett kontaktnät och vara en viktig diskussionspartner till verksamhetschefer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att ha arbetat i Navision. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning och du har också mycket goda kunskaper i Excel och Power Point.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vara en central del av budget- och prognosprocess inom region Öst samt för andra delar av verksamheten. Till detta även delaktig i verksamhetens ekonomiska styrning
  • Delta aktivt i bokslutsprocessen tillsammans med ekonomiavdelningen i övrigt
  • Månatlig framtagning och uppföljning av resultatrapporter
  • Aktivt deltagande i regional ledningsgrupp med månatliga möten och planering
  • Genomföra detaljerade analyser av hög kvalitet inom Region Öst, fokus för dessa kan vara i samband med bokslut men även löpande då verksamheten befinner sig i en stark utvecklingsfas
  • Leverera högkvalitativa analyser och presentationsmaterial där presentationsformatet primärt kommer att vara Excel och Power Point
  • Vara med och driva olika projekt, både verksamhetsrelaterade och ekonomirelaterade inom flera olika delar av regionen

För att lyckas i rollen, och trivas i organisationen, krävs en god kommunikativ förmåga och ett pedagogiskt och prestigelöst förhållningssätt. Iver är i sammanhanget ett ungt företag som befinner sig i en expansiv fas präglad av förändring och vi tror därför att rätt kandidat stimuleras av denna fartfyllda miljö. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter till vidare utveckling inom Iver.

I denna process samarbetar Iver med Future Value. Intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor eller funderingar gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Italo Paras, 072-211 80 16 alternativt italo.paras@futurevalue.se.