Skip to content

Jobba som konsult

En vardag av omväxling och möjligheter.

Möjligheterna som egen konsult är idag större än vad de någonsin har varit. Ökad förändringstakt, omställningar och kravet på den egna organisationens utveckling driver idag en allt högre efterfrågan av tillfälliga resurser och kompetens. Bolagshändelser, digitalisering och ökade krav på ekonomifunktionens roll bidrar också till att en karriär som interimskonsult kan vara rätt för dig.
Det finns många möjliga fördelar när du arbetar som konsult. Vi nämner några här. Ökad frihet och flexibilitet att välja arbetsförhållanden som passar dig. En vardag av omväxling där möjligheten att se olika branscher, organisationer och att utvecklas i varierande roller är stora. Chansen att erbjuda ditt engagemang och dina kunskaper till bolag och organisationer som behöver just din kompetens. En egen accelererad kompetensutveckling finns också inom räckhåll om du väljer att ta steget. Vi hjälper dig att hitta rätt konsultuppdrag till rätt kund vid rätt tillfälle.

Nyfiken på en karriär som interimskonsult?

Välkommen att skicka in ditt CV, så hoppas vi få diskutera möjligheterna som konsult, interimsmarknaden och ett framtida samarbete med dig.

Samarbetet med Future Value

Future Value arbetar för att vara en självklar samarbetspartner och långsiktig relationsskapare för dig som kvalificerad ekonom och interimskonsult. Vi arbetar ständigt för att genom lyhördhet och närhet till våra konsulter på bästa sätt erbjuda dig rätt konsultuppdrag till rätt kund vid rätt tillfälle.

I en marknad bland många aktörer arbetar vi för full transparens mellan alla parter och vi driver vår verksamhet för att maximera den kandidatupplevelse vi levererar för våra kunders räkning till dig som konsult och kandidat.

Vi tillämpar en tydlig och transparent affärsmodell där du som interimskonsult ska ges full möjlighet att få tillbaka för den kvalitet och de värden du skapar hos våra kunder och uppdragsgivare.

Din utveckling och karriär som konsult är mer än viktig för oss. Möjligheten att som ekonom kunna utvecklas inom nya branscher, bolag och roller ska vara naturlig och troligen en viktig faktor till att du arbetar som konsult. Det gäller oavsett om du söker uppdrag som chef, specialist, arbetar i en linjeroll eller som involverad i kundens förändringsprojekt. Lika naturligt vill vi vara din affärspartner och arbeta för att du ska uppnå dina egna mål och ambitioner som konsult.

Future Value arbetar för ett övergripande syfte. Att tillsammans med dig som konsult leverera maximal nytta och värde till våra kunder genom att erbjuda rätt konsult på rätt plats vid rätt tillfälle. Tillsammans engagerar vi oss i våra kunders utmaningar och arbetar för att ta stegen mot en bättre framtida ekonomifunktion.

Vi intervjuade Christine Bennborn

Christine beskriver sin resa från att ha varit placerad i det berömda “branschfacket” till att få förtroendet att i en konsultroll komma in som Director Business Control på ett stort retailbolag.

För att bredda min portfölj och kunskap bestämde jag mig för att jag ville prova på att vara konsult och därmed få prova på olika branscher och olika typer av bolag.

Christine Bennborn, Interimskonsult Ekonomi & Finans