Skip to content

Publika rekryteringar

Vad blir nästa steg i din karriär?

Merparten av våra rekryteringsuppdrag är publika processer vilket innebär att dessa annonseras här nedan på vår hemsida. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till respektive ansvarig rekryteringskonsult.

Vi strävar alltid efter att bygga en långsiktig relation med dig som kandidat och ser ett stort värde i att träffas för att diskutera din karriär. Vi vill arbeta proaktivt och genom att skapa en relation kan vi enklare kontakta dig om vi får in rekryteringsuppdrag som matchar din kompetensprofil. Så är du ekonom i Stockholm och söker ett nästa steg i din karriär vill vi gärna att du registrerar ditt CV här hos oss.

Exempel på tillsatta uppdrag

Vi är mångåriga aktörer på en föränderlig marknad och ser hela tiden våra kundföretags kompetensbehov förändras. Här kan du se tidigare tillsatta uppdrag, för att få en bild av bredden både när det gäller kompentenser vi förmedlar och de företag vi förmedlar dem till.

Tillsatt uppdrag

Senior Business Controller - Teamleader
BRA befinner sig i en mycket spännande utvecklings- och tillväxtfas och vi behöver förstärka vår ekonomiavdelning med en Senior Business Controller. Är du en affärsinriktad controller som vill arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Här erbjuds du en spännande roll i en föränderlig miljö som genomsyrar hela organisationen och kulturen präglas av en stark entreprenöriell anda. Rätt kandidat kommer att få stora möjligheter att påverka och utveckla processer och rutiner samt driva projekt inom sitt område.

Tillsatt uppdrag

Financial Controller
Till SAS Finance med placering på huvudkontoret i Frösundavik söker vi nu en Financial Controller. Rollen erbjuder rätt kandidat möjlighet att få arbeta med verksamheten inom Fleet Managament vilket utgör SAS flygplansflotta. Rollen ingår i en grupp om tre med huvudsakligt ansvar för redovisning, rapportering, uppföljning och analys av dom åtta internationella Fleet-bolagen.

Tillsatt uppdrag

Group Treasurer
Vill du arbeta inom ett företag som leder omställningen av gruvindustrin mot en hållbar framtid? Har du drivet och ambitionen att bidra till att utveckla koncernens finansfunktion och tillsammans med resten av koncernen möjliggöra vår gröna omställningsresa? Då kan du vara rätt person för tjänsten som Group Treasurer hos LKAB.

Tillsatt uppdrag

Financial Controller
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic inspirerande träning på cirka 160 gymanläggningar med ca 185 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Actic har en unik affärsmodell där en majoritet av klubbarna har tillgång till simning, vilket ingår i medlemskapet för Actics medlemmar. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Actic har sitt huvudkontor i Solna, Stockholm och har cirka 600 heltidsanställda i koncernen. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Tillsatt uppdrag

Kommersiell Finance Manager
Till Colgate-Palmolives svenska verksamhet söker vi nu en kommersiell och kommunikativ Finance Manager som vill vara delaktig i bolagets fortsatta utveckling i Sverige. Som Finance Manager erbjuds du en affärsnära och spännande roll i stor internationell verksamhet där den främsta arbetsuppgiften är att supportera sälj- och marknadsfunktionerna med analyser, budget- och prognosarbete, rapportering samt stöd vid kampanjer, annonsering och prissättning.

Tillsatt uppdrag

Group Treasury Manager to Epidemic Sound
On behalf of Epidemic Sound, we are searching for an established and driven Treasury Manager, located at their head office at Södermalm in Stockholm. The newly established treasury function has quickly become a central function in the company, collaborating close with the business facilitate further growth through focus on the group's financing, financial risk management, cash- and liquidity management, as well as reporting to management and the board.

Tillsatt uppdrag

Affärsorienterad och strategisk CFO
Vill du arbeta i en positiv, affärsnära miljö med möjlighet att påverka och genomföra stora beslut som kan bidra till ett mer hållbart samhälle? Svegro söker nu en affärsorienterad CFO som vill vara med att driva en långsiktig tillväxtresa.

Tillsatt uppdrag

Controllerchef
Till Skandia Fastigheter söker vi nu en hängiven och erfaren Controllerchef med förmåga att förändra och utveckla. Vi söker dig som vill vara med på resan att utveckla controllerfunktionen för att möta framtidens krav. I den här rollen är du chef över controlleravdelningens fyra medarbetare och har ett strategiskt ansvar för gruppen. Tjänsten är placerad på Skandia Fastigheters huvudkontor på Jakobsbergsgatan och rapporterar direkt till CFO.

Tillsatt uppdrag

Group Accounting Manager
ASSA ABLOY söker en Group Accounting Manager med ansvar för att leda och utveckla koncernredovisningsfunktionen inom ASSA ABLOY. Funktionen har fyra anställda, inklusive koncernredovisningschefen. Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar koncernbokslut, ekonomisk rapportering och uppföljning. Du är civilekonom eller motsvarande och har mångårig erfarenhet av redovisning och ekonomisk rapportering, med betoning på koncernredovisning. Du ska vara väl förtrogen med IFRS och övriga finansiella informationskrav för noterade bolag. Du bör ha god erfarenhet av personalledning.

Tillsatt uppdrag

Vice President Financial Control
We are now looking for a Vice President Financial Control to Autoliv’s group finance.