Senior Business Controller – Teamleader

BRA befinner sig i en mycket spännande utvecklings- och tillväxtfas och vi behöver förstärka vår ekonomiavdelning med en Senior Business Controller. Är du en affärsinriktad controller som vill arbeta både strategiskt och verksamhetsnära? Här erbjuds du en spännande roll i en föränderlig miljö som genomsyrar hela organisationen och kulturen präglas av en stark entreprenöriell anda. Rätt kandidat kommer att få stora möjligheter att påverka och utveckla processer och rutiner samt driva projekt inom sitt område.

Continue reading

Financial Controller

Till SAS Finance med placering på huvudkontoret i Frösundavik söker vi nu en Financial Controller. Rollen erbjuder rätt kandidat möjlighet att få arbeta med verksamheten inom Fleet Managament vilket utgör SAS flygplansflotta. Rollen ingår i en grupp om tre med huvudsakligt ansvar för redovisning, rapportering, uppföljning och analys av dom åtta internationella Fleet-bolagen.

Continue reading

Group Treasurer

Vill du arbeta inom ett företag som leder omställningen av gruvindustrin mot en hållbar framtid? Har du drivet och ambitionen att bidra till att utveckla koncernens finansfunktion och tillsammans med resten av koncernen möjliggöra vår gröna omställningsresa? Då kan du vara rätt person för tjänsten som Group Treasurer hos LKAB.

Continue reading

Financial Controller

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic inspirerande träning på cirka 160 gymanläggningar med ca 185 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Actic har en unik affärsmodell där en majoritet av klubbarna har tillgång till simning, vilket ingår i medlemskapet för Actics medlemmar. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Actic har sitt huvudkontor i Solna, Stockholm och har cirka 600 heltidsanställda i koncernen. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork.

Continue reading

Kommersiell Finance Manager

Till Colgate-Palmolives svenska verksamhet söker vi nu en kommersiell och kommunikativ Finance Manager som vill vara delaktig i bolagets fortsatta utveckling i Sverige. Som Finance Manager erbjuds du en affärsnära och spännande roll i stor internationell verksamhet där den främsta arbetsuppgiften är att supportera sälj- och marknadsfunktionerna med analyser, budget- och prognosarbete, rapportering samt stöd vid kampanjer, annonsering och prissättning.

Continue reading

Group Treasury Manager to Epidemic Sound

On behalf of Epidemic Sound, we are searching for an established and driven Treasury Manager, located at their head office at Södermalm in Stockholm. The newly established treasury function has quickly become a central function in the company, collaborating close with the business facilitate further growth through focus on the group’s financing, financial risk management, cash- and liquidity management, as well as reporting to management and the board.

Continue reading

Affärsorienterad och strategisk CFO

Vill du arbeta i en positiv, affärsnära miljö med möjlighet att påverka och genomföra stora beslut som kan bidra till ett mer hållbart samhälle? Svegro söker nu en affärsorienterad CFO som vill vara med att driva en långsiktig tillväxtresa.

Continue reading

Controllerchef

Till Skandia Fastigheter söker vi nu en hängiven och erfaren Controllerchef med förmåga att förändra och utveckla. Vi söker dig som vill vara med på resan att utveckla controllerfunktionen för att möta framtidens krav. I den här rollen är du chef över controlleravdelningens fyra medarbetare och har ett strategiskt ansvar för gruppen. Tjänsten är placerad på Skandia Fastigheters huvudkontor på Jakobsbergsgatan och rapporterar direkt till CFO.

Continue reading

Group Accounting Manager

ASSA ABLOY söker en Group Accounting Manager med ansvar för att leda och utveckla koncernredovisningsfunktionen inom ASSA ABLOY. Funktionen har fyra anställda, inklusive koncernredovisningschefen. Huvudsakliga ansvarsområden inkluderar koncernbokslut, ekonomisk rapportering och uppföljning.

Du är civilekonom eller motsvarande och har mångårig erfarenhet av redovisning och ekonomisk rapportering, med betoning på koncernredovisning. Du ska vara väl förtrogen med IFRS och övriga finansiella informationskrav för noterade bolag. Du bör ha god erfarenhet av personalledning.

Continue reading

Business Controller

Till Ivers huvudkontor i Stockholm söker vi nu en ambitiös och affärsnära Business Controller. Rollen blir en del av ett controllerteam där man kommer att arbeta med den ekonomiska styrningen och uppföljningen för i huvudsak i Region Öst. Rätt kandidat får möjlighet att agera finansiell affärspartner och arbeta tätt med verksamhetschefer och bidra till Ivers fortsatta utvecklingsresa.

Continue reading