Nobia är Europas ledande köksspecialist med en verksamhet som omfattar hela värdekedjan från Design till installation av nytt kök. Här kommer du att vara en del av mer än 15 starka varumärken, så som Marbodal och HTH. Vi utvecklar och tillverkar kökslösningar i 14 produktionsanläggningar i sju europeiska länder, och vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm. Nobia säljer till kunder via ett nätverk av våra egna butiker, franchisebutiker och återförsäljare, och via professionella partners som levererar kök till sina kunder.

Varje vecka tillverkar Nobia mer än 140 000 skåp och hjälper över 70 000 kunder att förverkliga sina köksdrömmar. Nobia har cirka 6 000 medarbetare och en omsättning om cirka 14 miljarder kronor (2019). Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm

Besök https://careers.nobia.com för att lära dig mer om hur det är att arbeta på Nobia

Till koncernens huvudkontor i centrala Stockholm söker vi nu en erfaren och driven Senior Group Business Controller. Rollen är en del av en Controllergrupp om tre vars huvudsakliga syfte är att hantera analys samt driva förbättringsprojekt avseende nyckeltal, processer samt system. Tjänsten rapporterar till Head of Group Business Control & Group Accounting.

Vi söker dig som är civilekonom med ca 5 till 8 års relevant erfarenhet av kvalificerat controllerarbete från större bolag, gärna på koncernnivå. Har du dessutom erfarenhet av producerande bolag i en internationell miljö med höga krav ses detta som ett extra plus.

Rätt kandidat är strukturerad, har en stark analytisk förmåga och en god förståelse för redovisningsfrågor samt ett affärsdrivet angreppssätt. Erfarenhet från Cognos och Tableau är meriterande och dina kunskaper i engelska är mycket goda.

Du trivs i en roll med mycket eget ansvar och du uppskattar en dynamisk miljö med högt tempo. För att lyckas i rollen krävs integritet samt en egen drivkraft att på egen hand, så väl som i grupp, utveckla koncernens ekonomiska planering och styrning.

Hur du kommer att bidra?

  • Månads/kvartalsanalyser inklusive uppföljning av koncernens samtliga enheter
  • Framtagande av analyser och presentationer till CEO, CFO, övrig koncernledning och styrelse
  • Delaktig och drivande i koncernens budget- och prognosprocess
  • Arbeta nära regioner och affärsområden för att utveckla övergripande principer och struktur för rapportering och analys
  • Utvärdering och uppföljning av koncernens investeringar
  • Delta i samt driva förbättringsprojekt tillsammans med Group Business Control och övriga inom Group Finance
  • Löpande ad-hoc analyser/rapporter

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten kontakta Italo Paras på 072-211 80 16 eller italo.paras@futurevalue.se.