EG7 är ett globalt spelkooperativ bestående av etablerade bolag runt om i världen som är specialiserade inom datorspel, såsom Toadman Studios, Antimatter Games, Petrol och Sold Out. Vi tillhandahåller en full serviceplattform genom att våra nätverk av specialiserade affärsvertikaler samarbetar för att skapa och lansera datorspelsunderhållning.

Till Toadman Interactive (EG7) söker vi nu en Koncernredovisningsansvarig som vill bli en del av en snabbväxande koncern i en spännande fas av förändring. Bolagets strategi är att fortsätta en global tillväxtresa via förvärv men även genom utveckling av egna spel. Som Koncernredovisningsansvarig får du möjligheten att komma in i en fas där gruppen nu utvecklar sina redovisningsprinciper där ditt ansvar blir att implementera och utveckla nya processer, rutiner samt system kopplat till funktionen. Du kommer att ingå i ekonomiteamet på huvudkontoret och rapporterar direkt till bolagets CFO. 

Vi söker dig som har en Civilekonomexamen eller motsvarande och har bevisade kunskaper inom koncernredovisning. Vi tror att du har arbetat i en koncern i tillväxtfas och det är meriterande om du har erfarenhet från noterad miljö och redovisning i enlighet med K3/IFRS. För att lyckas i rollen har du ett intresse av att driva systemrelaterade frågor och du trivs i en föränderlig miljö där man ansvarar för redovisningsrelaterade frågor, högt som lågt. Som person är du också flexibel, noggrann och du har en hjälpsam och lyhörd inställning till din omgivning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ytterst övergripande ansvar för gruppens konsolidering och finansiella rapportering
  • Ansvar för kvartalsbokslut samt driva årsredovisningsprocessen
  • Aktiv roll i vidareutvecklingen av rutiner och processer kopplat till redovisning och rapportering
  • Delta vid integration i samband med förvärvsprocesser
  • Stödja och upprätthålla redovisningsprinciper (K3/IFRS) inom koncernen
  • Vidareutveckla systemstöd för intern och extern rapportering
  • Ytterst ansvarig för kontakten med revisorer och myndigheter

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Toadman Interactive med Future Value. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Södermark på 0722- 11 83 63 eller anna.sodermark@futurevalue.se.