Ekonomistudent och tar examen?

Är du ekonomistudent och tar examen i sommar?

Då misstänker vi att du har fullt upp med att söka jobb! Har du övervägt möjligheten att arbeta som konsult? Genom interima uppdrag ges du möjligheten att arbeta på flera spännande bolag och därigenom bredda din kompetens.

Vi får flertalet förfrågningar från våra kunder där juniora ekonomer sökes för konsultuppdrag. Vi tar gärna ett samtal med dig för att etablera kontakt, där du på så vis blir en del av vårt konsultnätverk!

Är du intresserad? Hör av dig genom att ansöka nedan!

Interim Redovisningschef

Till vår kund i centrala Stockholm söker vi nu en Interim Redovisningschef. Du kommer att ha personalansvar för 2 personer (AP + AR). Du måste vara bekväm med konsolidering och gärna om du har jobbat projektrelaterat med redovisning. Att du är duktig på engelska i tal och skrift är en förutsättning. Ett systemintresse måste också finnas. Uppdraget påbörjas i slutet av februari och förväntas pågå ca 6 mån eller tills dess rekrytering är på plats och överlämning skett.

Continue reading

Interim Business Controller

Till ett snabbväxande börsnoterat bolag i centrala Stockholm söker vi nu en interim Business Controller. Uppdraget startar senast mars och beräknas pågå ca 6 månader. Du kommer att ingå i en nyetablerad controllerfunktion och ditt uppdrag är att tillsammans med Head of Business Control stärka funktionens arbete som Finance Business Partner mot den operativa verksamheten.

Continue reading

Interim Group Financial Controller

Till ett stort globalt börsnoterat bolag i Stockholm söker vi nu en interim Group Financial Controller. Uppdraget startar senast början februari och förväntas pågå ca 6 månader. I rollen kommer du främst att vara involverad i arbetet för koncernrapportering, konsolidering och finansiell analys.

Continue reading