Här skall kartan in, höjd 290 px enligt psd-skiss
Vitamin Well

Vitamin Well är ett svenskt företag som sedan starten 2008 växt kraftigt och består idag av fem varumärken; Vitamin Well, NOCCO (No Carbs Company), NOBE aloe vera, Barebells och Snackbros; alla representerade på flera europeiska marknader. Vitamin Well-koncernen består av drivna personer med intresse, engagemang och hjärta för vår verksamhet. Att arbeta på Vitamin Well innebär att arbeta tillsammans i högt tempo med fokus på innovation och affärsnytta.

Vitamin Well AB genomgår en kraftig expansionsfas med fokus på internationell tillväxt och en fortsatt breddning av koncernens produktutbud. Vi söker i samband med detta en affärs- och utvecklingsintresserad Accounting Manager som vill vara delaktig i denna spännande resa. Funktionen syftar till att stödja ledningsgruppen med redovisning och rapportering för den svenska verksamheten. Rollen är placerad på bolagets huvudkontor på Kungsholmen och rapporterar till bolagets CFO.

Vi söker dig som har en Civilekonomexamen eller motsvarande med ca 7 till 10 års arbetslivserfarenhet. Du känner dig trygg i det dagliga operativa redovisningsarbetet samtidigt som du har förmågan att prioritera och delegera arbetet till dina medarbetare. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att arbeta i en föränderlig miljö på ett bolag med stark tillväxt. Du triggas av att utmana och driva processförbättringar och trivs i en roll där du får mandat att leda utvecklingen av det svenska redovisningsteamet. Du trivs i en roll med många kontaktytor, såväl internt som externt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •         Ansvar för det svenska bolagets löpande redovisning, månadsbokslut samt rapportering
  •         Ansvar för att leda och medarbetarutveckla ett team om fyra personer
  •         Driva och delta i olika redovisnings- och systemrelaterade projekt
  •         Säkerställa god internkontroll
  •         Upprätthålla kontakt med revisorer, myndigheter samt leverantörer

Som person trivs du med att arbeta i en förändringsorienterad miljö med snabba beslutsvägar. Du har en hög energinivå och en positiv inställning med ett intresse för affären. Du är en tydlig och god kommunikatör som gärna arbetar utanför dina rollgränser för att stötta och hjälpa dina kollegor. För att lyckas i rollen behöver du vara en lagspelare med en inspirerande framåtanda.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Vitamin Well AB med Future Value. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Södermark på 0722- 11 83 63 eller anna.sodermark@futurevalue.se.