Här skall kartan in, höjd 290 px enligt psd-skiss
Ambea

Ambea är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med cirka 26 000 medarbetare. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Ambea har drygt 900 enheter i Sverige, Norge och Danmark. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. För mer information se www.ambea.se

Till Ambea söker vi nu ytterligare en driven och kompetent redovisningsekonom. Du har praktisk erfarenhet av att självständigt arbeta med löpande redovisning samt bokslutsarbete, gärna från större bolag med komplex struktur.

Ambeas redovisningsfunktion består idag av 13 personer. Rollen innebär fullt bolagsansvar och rätt kandidat ges möjlighet att arbeta i en expansiv och dynamisk miljö i ett bolag med ett viktigt samhällsansvar.

Du är civilekonom med 2-3 års erfarenhet. Dina Excel-kunskaper är goda och du har intresse för system. Du är van och tycker om att arbeta i en föränderlig miljö med höga krav, där samarbetsförmåga och prestigelöshet är nyckelord.
Rollen är placerad i Solna, ingår i en avdelning (redovisning samt koncernredovisning) om ca 13 personer och rapporterar till Koncernredovisningschefen för Ambea.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bolagsansvar för minst 5 bolag
  • Löpande bokslutsarbete innebärande avstämningar av balanskonto, kontroll av periodiseringar samt registrering av bokföringsordrar 
  •  Månads- och årsbokslutsrapportering
  • Support mot verksamheten gällande ekonomiska frågeställningar
  • Delaktighet i utveckling gällande processer, rutiner och samarbete med övriga avdelningar

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Lisa Aspsäter, 0733-58 99 30.

Perfekt arbetsplats om du vill arbeta i en verksamhet som gör skillnad på riktigt!